Biostimulerende hudforbedring med nåler

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Effektive antiage-behandlinger på hudens egne premisser

  Effekten kommer ikke umiddelbart, men gradvis over tid. Biostimulerende hudbehandlinger er effektive antiage-behandlinger på hudens egne premisser. Ved hjelp av injeksjoner kan man aktivere og gjenoppbygge hudens naturlige kollagen.

  Målet for alle biostimulerende hudbehandlinger er å stimulere hudens egen evne til å produsere kollagen, noe som igjen bidrar til å gjenopprette hudens struktur og fornye dens naturlige fasthet og spenst. I tillegg får man masse glød.

  Behandlingene utføres med nåler for å frakte virkestoffet ned til hudlaget der det gir effekt. Det er, i hermetegn, en naturlig prosess, da det er hudens eget kollagen som aktiveres. Linjer og rynker reduseres, huden får et mer vitalt utseende og masse glød.

  Hvem egner denne typen hudbehandlinger seg for?

  I hovedsak kvinner fra 40 år og oppover som opplever at huden har blitt slapp med fine linjer og rynker. Gjerne også for dem som opplever at huden er tørr og mangler spenst og glød.

  Kvinner som har kommet i overgangsalderen får en naturlig nedgang i produksjon av kollagen når østrogennivået i kroppen synker, så dette er et effektivt middel for å hjelpe huden din å holde seg spenstig og hydrert, og for å forebygge rask aldring av huden.

  Ønsker du å forebygge aldring av huden kan du starte med denne typen behandlinger fra ca +/- 30-årsalderen. Dette vil være individuelt og noe du sammen med behandleren din blir enig om passer for deg basert på din hudtilstand. 

  Ingen kvikk-fix

  Biostimulerende fillerbehandlinger stimulerer din egen kropps kollagenproduksjon som i sin tur bidrar til å stramme opp ansiktskonturer og forbedre/glatte ut hud med dype linjer og statiske rynker og få tilbake naturlig tapt volum.

  Denne prosessen skjer på hudens egne premisser og krever vanligvis 2-4 behandlinger med ca 1 måneds mellomrom.  Det tar flere uker og måneder før man ser resultatene. Men effekten i huden vedvarer lenge etter avsluttet behandlingsløp. Noen kan ha god effekt år etter avsluttet behandling avhengig av hvilken type biostimulerende hudbehandling man har valgt. Vi anbefaler å vedlikeholde med 1-2 behandlinger i året. 

  Hva er Kollagen og hvorfor er den så viktig for hudens utseendet?

  Kollagen er et protein i hudens dypere lag og en viktig byggestein i huden for en spenstig og frisk hud. Kollagentap gjør at huden henger og blir slapp, samt at det oppstår rynker og linjer i ansiktet.

  Kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres når vi blir eldre, spesielt oppleves det en brå nedgang når kvinner kommer i overgangsalderen og østrogenproduksjonen vår avtar. Det er nå vi virkelig kan gi huden et skikkelig boost ved å revitalisere og stimulere hudens egen kollagenproduksjon. 

  Hvilke bio-stimulerende fillerbehandlinger finnes?

  Det finnes flere typer biostimulerende fillerbehandlinger på markedet i dag med forskjellige virkestoffer, men alle stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduksjon i de dypere hudlagene. Hvilken behandling som er rett for deg avhenger av din hudkvalitet og dine mål for behandlingen.

  I tillegg til biostimulerende filler-behandlinger har vi andre behandlingsmetoder som også stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduksjon i de dypere hudlagene. For eksempel Fotona 4D-laserbehandling. Det kan være svært effektivt å kombinere biostimulerende fillerbehandlinger som Revok50 eller Profhilo sammen med en oppstrammende laserbehandling.

  Vi tilbyr alltid uforpliktende gratis konsultasjon, og anbefaler ofte å kombinere ulike typer hudbehandlinger for å oppnå best mulig resultat i forhold til behov, økonomi og målsetting. Det finnes ikke en behandling som «passer alle».

  Hva er forskjellen på biostimulerende fillerbehandling og vanlig tradisjonell fillerbehandling?

  Tradisjonelle volumskapende fillere som Restylane består av stabilisert hyaluronsyre svært likt kroppens egen og blir liggende som et lag i huden, som gir volum og fukt, i en periode på 6-12 måneder. Man får øyeblikkelig effekt av en volumbehandling med denne typen fillere.

  Effekten av biostimulerende fillerbehandling sees først etter det har gått flere uker opp til flere måneder, og effekten vedvarer lenge etter avsluttet behandlingsløp. Biostimulerende fillerbehandlinger bygger heller ikke volum men spres seg tynt ut over i huden slik at den hele huden får effekt av behandlingen.

  En fillerbehandling med hyaluronsyre som feks alle Restylane-behandlingene, kan fjernes igjen umiddelbart. Effekten av biostimulerende behandlinger kan ikke fjernes da det er huden din selv som har skapt volumøkningen basert på egen kollagen- og elastinproduksjon. 

  Du er unik - din behandling må skreddersys deg

  Alles hudtype og hudtilstand er unike og det er også dine ønsker og mål for en behandling.

  Det finnes ikke en behandling som “passer alle”. Vi anbefaler ofte å kombinere ulike typer behandlinger for å finne den beste behandlingplanen for din hud og dine mål. Vi har alltid gratis konsultasjon og sammen med din behandler legger dere en plan som passer dine behov, økonomi og målsetting. 

  Kort om vitenskapen bak hver av de tre vanligste biostimulerende behandlingene vi har i dag.

  Det finnes tre hovedtyper biostimulerende fillerbehandlinger i dag, som har vidt forskjellige virkestoffer, men alle stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduksjon på hver sin måte. Injeksjonsteknikkene for hvert enkelt produkt variere. Noen settes dypt i huden mens andre settes helt i øverste hudlaget. 

  Den som har vært lengst på markedet er Restylanes Skinbooster som er bygget på hyaluronsyre, men svært tyntflytende hyaluronsyre. Den gir umiddelbart mye fukt, og stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Effekten sees best når det har gått minst 6 måneder. Denne vil bygge litt volum i seg selv, så den egner seg best for tørr, svært moden hud med stort naturlig volumtap grunnet feks. aldring.

   

  Vi har også nye produkter innenfor dette segmentet som Revok50, en nyhet på det norske market. Revok50 er en høymolekylær hyaluronsyre som også inneholder aminosyrer som tilfører næringsstoffer til kollagenproduksjonen vår som gir den ekstra god effekt. Revok50 bygger ikke volum annet enn det kroppen selv skaper. Revok50 revitaliserer, hydrerer og strammer opp huden.

  Profhilo er et annet relativt nytt hyaluronbasert biostimulerende produkt som vant THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. En Profhilo-behandling gir masse fukt og bygger ikke volum i seg selv men via å stimulere hudens egen kollagenproduksjon, og er spesielt egnet for slapp hud. 

  Sculptura er basert på Poly L melkesyre (PLLA), som et et syntetisk biokompatibelt stoff som finnes naturlig i kroppen fra før av. Når PLLA injiseres i hudens dypere lag stimulerer den hudens naturlige kollagenproduksjon og hudens indre struktur forbedres og du får tilbake hudvolum som har gått tapt med aldring. 

  Radiesse er en biostimulerende filler som også brukes til å bygge volum i ansiktet. Denne filleren består av ca. 30 % calsium hydroxyapatitt og 70 % gele som bygger volum. Calsium hydroxyapatit forekommer naturlig i kroppen, og partiklene i Radiesse sprer seg jevnt omkring i vevet i huden og stimulerer kroppen til å øke produksjonen av kollagen. Volumet skapt av geleen i denne behandlingen kan ikke fjernes, slik som volum skap av Restylanes hyaluronsyrebaserte fillere. Vær obs også på at denne behandlingen har ekstra lang varighet. 

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den …

  LES MER →
  AntiageBehandling av øyepartiFillerbehandling

  Tear through-behandling kan gi deg et våkent blikk

  Har du søkk som skaper mørke skygger under øynene? Synes du at dette gjør at du ser mer sliten og trøtt ut? Tear through-behandling er …

  LES MER →