Søk
Close this search box.

Skinbooster + Decolletage = Perfect match

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Huden på brystet er ofte både oversett og veldig utsatt.
  Den er eksponert for uva- og uvb-stråler, temperaturendringer, og ikke minst sovestillingen din og kan påvirkes av hvilken bh-type du bruker.

  (Modell på video er ukjent – bildet kan være retusjert. Videokilde: istock)

  Huden på halsen og i brystregionen er svært tynn og skjør og tåler mye mindre enn huden i ansiktet. Denne huden har mange færre talgkjertler og lite lipider (fettstoff). 

  Decollete/brystregionen er et veldig
  fuktfattig område, og et område mange glemmer å inkludere i sin daglige hudpleie-rutine. 

  TIDLIGE SKADER
  De første tegnene på aldring og/eller bretteskader begynner gjerne mellom brystene som fine linjer som strekker seg opp til kragebena. De kan også vise seg som fine tversoverlinjer avhengig av din sovestil.
  Pigmentflekker vil også starte å vise,  avhengig av hvor solskadet huden er. 

  Disse hudendringene kommer som et resultat av ytre påførte skader som uva- og uvb-stråling, temperaturpåkjenning i kombinajon med sovestilling og/eller bruk av push-up bh som presser brystene sammen. I tillegg til livsstil har man genetisk arv. 

  Melasma, (pigmentflekker) kan oppstå uten større solskader som et resultat av medisiner og/eller hormonelle endringer.    

  Tørr hud kan gjøre at linjene blir mer fremtredende.

  VANLIGE HUDENDRINGER VED ALDRING 
  Med alderen går kollagenproduksjonen ned og huden blir tørrere og mindre fleksibel. Den blir også løsere og enda mer ømtåelig. Det skal ikke så mye til før den slår folder på seg.
  Flere og tydeligere linjer “setter seg” i huden. Økt pigmentering/pigmentflekker.

  Hva kan gjøres med det?

  Det finnes flere gode hudbehandlinger for dette området som kan både forebygge og forbedre hudkvaliteten.

  Vi tipser også om noen “lavterskel”-tiltak som alle kan gjøre uten for mye anstrengelserr. Du kan gå rett til disse tipsene nederst i artikkelen ved å klikke på denne linken:  «Tre Lavterskel-tips for huden din». 

  SKINBOOSTER + DECOLLETE = PERFEKT MATCH FOR TØRR, LIVLØS OG ALDRENDE HUD

  Det er ett område som virkelig stikker seg ut når det gjelder Skinnbooster-behandlinger, og det er hals og decolletage-området! Vi har mye kjærlighet for dette produktet for dette området. 

  Restylane Skinbooster er en av flere biostimulerende behandlinger som forbedrer hudens tekstur og hudkvalitet på sikt, gir masse fukt og stimulerer hudens egen kollagenproduksjon.

  Skinbooster er en biostimulerende hudbehandling som består av hyaluronsyre. Dette er ikke en fillerbehandling. (Du kan lese mer om hva hyaluronsyre er og hva det gjør for huden din her: Om Restylane)

  Den stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser fra innsiden, og gir økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. I tillegg gir den masse fukt og forbedrer hudstrukturen.

  Andre lignende kollagen- og biostimulerende behandlinger er Profhilo Revok50, Harmonyca , Fotona4D

  Hva gjør en biostimulerende behandling for huden din?

  De biostimulerende hudbehandlingene jobber på hudens egne premisser. Det er huden selv som produserer ekstra kollagen og som et resultat av dette får huden økt elastisitet, forbedret struktur, reduksjon i fine linjer og masse glød.

  Det betyr også at man må være litt tålmodig før det endelige resultatet vises. Det kan gå mange uker før du ser god effekt og produktene jobber i huden din i mange måneder. Men den økte fukten i huden opplever man ganske snarlig

  Du kan lese mer om kollagen- og biostimulerende hudbehandlinger her: «Biostimulerende hudforbedring med nåler»

  Vi har en artikkel med video nedenfor som viser Skinbooster-behandling av både moden hud og akne hud for ansiktet. 

  Tips til andre ting du kan gjøre for HALS OG UTRINGNINGEN din i dag.

  Når vi aldres  blir hudens struktur dårligere og hormonmangel som oppstår i forbindelse med overgangsalderen forverrer situasjonen.
  Det finnes selvsagt genetiske variasjoner og sjeldne unntak. «Alle» kjenner en gammel tante eller noen som har røykt hele livet og bodd på en solmadrass men fortsatt har nydelig hud.

  Uansett livsstil og arv kan huden godt få litt hjelp på veien, selv om du krysser fingrene for at du er den gamle tanten. 

  3 Lavterskel-tips for huden din

  Nivå 1 - Fukt/fett

  Absolutt minste innsats

  Huden på hals og bryst har  mye mindre lipider (fettstoffer) og er dermed skjør og utsatt for ytre påkjenninger. Det absolutt minste du kan tilby huden på brystet ditt er derfor masse “mat for huden” i form av fett og fuktighet. 

  Til sammen holder dette huden din så spenstig og “mettet” som den kan bli.

  Bare pøs på med fete kremer (eller kremer med mye fukt dersom du sliter med akne i området) slik at huden blir “fylt ut” mest mulig. NB! Vær forsiktig med å eksponere den skjøre huden for vær og vind på vinteren. Hud mettet med fuktighet sammen med minusgrader kan skade huden din.

  Denne fukt-/fettbombingen gir en midlertidig effekt. Ønsker du å gjøre mer for huden din, forbedre den naturlige spensten og fuktigheten, forbedre hudstrukturen, forebygge og lignende må du opp på neste nivå.

  +

  Bruk ALLTID solkrem på eksponert hud.
  (Ca 80% av hudens aldring er forårsaket av uva- og uvb-stråler.)

  Nivå 2 - få glød i huden

  Få ny glød i huden med hjemme-peeling

  Døde, tørre hudceller kan du ikke se med det blotte øye. Men du kan se stor forskjell når du fjerner dem! De ligger på hudens overflate og gir den et tørt og matt utseende, og fremhever alle fine linjer. I tillegg så absorberer de døde hudcellene store mengder av de hudpleieproduktene du smører deg med og begrenser hvor mye som når den til den friske huden under.  

  Du har to enkle alternativer for peel: mekanisk skrubbing eller kjemisk peeling med fruktsyrer. Du kan skrubbe forsiktig huden med en ikke alt for grov skrubb et par ganger i uken. De fleste kroppsskrubbene blir gjerne for grov for den sarte huden på halsen og i brystregionen. 

  Eller du kan følge vår anbefaling å bruke peeling pads, eller andre produkter med fruktsyre som er en mer skånsom og effektiv måte å kvitte seg både med døde hudceller og annet smuss på hudoverflaten. Du kan lese mer om forskjellige typer hjemmepeeling og mekanisk peel sammenlignet med kjemisk peel i denne artikkelen: Få ny glød i huden med hjemmepeeling med syrer.  Og få svar på hvorfor dette er så bra for huden din. 

   +

  Bruk ALLTID solkrem på eksponert hud.
  (Ca 80% av hudens aldring er forårsaket av uva- og uvb-stråler.)

  Nivå 3 - forebygg og forbedre hudstrukturen

  Smør deg med produkter med aktive ingredienser

  Huden på halsen og brystet er lett for å glemme, men den trenger og bør få samme omtanke som ansiktet ditt. Denne huden er også mye skjørere enn ansiktshuden så den bør få ekstra mye omtanke dersom du nå er på nivå 3 og ønsker å gjøre en innsats for å forebygge og ikke minst forbedre hudstrukturen. 

  Også her er det vel strengt tatt to nivåer. Det enkleste er å anbefale at du bruker produkter som inneholder A-, C- og E-vitamin og hyaluronsyre.  Mange har allerede denne typen produkter de bruker i ansiktet. Bruk dem også på halsen og decolletage. 

  Sammenlagt vil de sørge for hudlegning/hudfornying, utglatting, beskyttelse og ikke minst holde på den dyrebare fuktigheten.

  Neste nivå om man kan si det sånn vil være at vi anbefaler deg å ta en hudkonsultasjon. Alles hud er unik og din hudtilstand vil variere gjennom et år og ikke minst gjennom livet. I en hudkonsultasjon vil du få veiledning til å finne produkter som passer for din hudtilstand og dine hudmål. 

  Vi har alltid GRATIS konsultasjon, men om vi ikke er der du er, finnes det mange gode der ute å velge blant. 

  Det du smører på huden er viktig og vil ha effekt dersom du bruker gode produkter som noen kan stå inne for har høy nok konsentrasjon av aktive ingredienser til å kunne holde det de lover. 

   

  Det er også en relativt langsom prosess.

   Dersom du ønsker større endringer anbefaler vi deg å ta en gratis konsultasjon og lære mer om de ulike typene hudbehandlinger vi kan tilby. 


  Her vil du finne alt fra biostimulerende behandlinger til Dermapen, Mesoterapi, medisinske peelinger og bio-ledlysbehandlinger.

  Og til slutt, dette kan vi ikke si for mange ganger: 

  +

  Bruk ALLTID solkrem på eksponert hud.
  (Ca 80% av hudens aldring er forårsaket av uva- og uvb-stråler.)

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →