Søk
Close this search box.

NYHET! Som en av de første i Norge tilbyr vi nå den nye innovative behandlingen med HArmonyCa

Bilde av HArmonyCa kollagenstimulerende behandling
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Som en av de første klinikkene i Norge tilbyr Frøken Dings nå den innovative behandlingen HArmonyCA. Dette er en helt ny behandling som kombinerer to velprøvde og trygge komponenter til en ny hybridbehandling. Selv om den er ny i Norge har den blitt testet og brukt i mange år. Det rapporteres om svært gode resultater for kundene og det finnes flere vitenskapelige studier som dokumenterer effekten og sikkerheten av behandlingen.

  (Dersom du lurer på om dette er en behandling som kan passe deg anbefaler vi deg å bestille en Gratis uforpliktende konsultasjon).

  Hva gjør en HArmonyCa-behandling for huden din?

  HArmonyCa-behandlingen har vist seg å gi svært gode resultater* som å forbedre hudens fasthet og elastisitet, redusere fine linjer, aknearr og grove porer. Den bidrar til å bremse deler av aldringsprosessen i huden og reversere noen av effektene. (*Individuelle resultater – ingens hud og hudtilstand er lik).

  Dette er også en behandling med ekstra lang effekt. Du trenger kun 1 behandling og resultatet vil vare alt fra 1 til 2 år.  Den kollagenstimulerende effekten virker i huden din fra 6 – 12 mnd.

  Hvordan virker Hyaluronsyre og CaHa?

  Partiklene i hyaluronsyren jobber dypt under huden og hjelper med å fylle den opp slik at du får en umiddelbar løfteeffekt. Partiklene fra CaHa  (kalsiumhydroksyapatitt) stimulerer kroppens egen kollagenproduksjon og nye kollagenfibre dannes.


  Siden gelen forsvinner sakte over tid, bygges det opp et stramt og tett nettverk av kollagen som kan overta jobben fra Hyaluronsyren med et gradvis langvarig løft ved hjelp av CaHa (kalsiumhydroksyapatitt).

  Er HArmonyCa egnet for meg? Eller hvem egner den seg for?

  HArmonyCa kan egne seg for individer med synlige aldringstegn, som vil kunne ha nytte av oppstrammende effekt av hud og bløtvev i ansiktet.   

  Det er ikke alle områder i ansiktet eller alle hudtilstander som egner seg for denne typen behandling. Under din konsultasjonstime vil vi gå gjennom dine hudutfordringer og ta en vurdering på om din hud egner seg for denne behandlingen. Hvis ikke vil vi anbefale alternative behandlinger slik at du best kan oppnå dine mål med den hudtilstanden du har.

  Hva er HArmonyCa?

  HArmonyCa er en ny hybrid-injiserbar kombinasjonsbehandling med dobbel effekt. Den inneholder HA (hyaluronsyre) og kollagenstimulerende CaHa (kalsiumhydroksyapatitt) som gir umiddelbart synlig resultat. Hyaluronsyren gir huden et umiddelbart løft og CaHa (kalsiumhydroksyapatitt) gir en langvarig løfteeffekt fra ny kollagenproduksjon.

  Behandlingen er en ny behandling her i Norge men har blitt testet og brukt i mange år og det finnes vitenskapelige studier som dokumenterer effekten og sikkerheten av behandlingen. Det har ikke blitt rapportert om alvorlige bivirkninger eller komplikasjoner etter behandling og ubehaget under behandlingen er minimal.

  Hva innebærer behandlingen?

  Først vil vi vurdere om denne behandlingen er egnet for deg og din hudtilstand – og vi svarer på alle spørsmål du måtte ha.
  Deretter utføres injeksjonene med HArmonyCa i ansiktsområdene som trenger behandling. Produktet inneholder bedøvelsesmiddel som hjelper med å redusere eventuelle smerter under behandlingen.

  Hvilke ansiktsområder kan behandles med HArmonyCa?

  HArmonyCa kan brukes under huden, i bestemte områder i ansiktet, og kan ikke injiseres rundt øyne, lepper eller munn.

  Under konsultasjonstimen din vil vi svare på alle spørsmål du måtte ha samt foreslå hvilke ansiktsområder vi vil anbefale å behandle.

  Hva gjør HArmonyCa annerledes enn andre biostimulatorer eller ansiktsfillere?

  Biostimulatorer og ansiktsfillere med hyaluronsyre virker på en annen måte, og gir kanskje ikke de samme resultatene.

  HArmonyCa kombinerer CaHa (kalsiumhydroksyapatitt) med hyaluronsyre, noe som gjør det mulig å oppnå potensielle fordeler fra begge to i én og samme behandling. HArmonyCa tilbyr en kombinasjon av hyaluronsyreløft og varig kollagenproduksjon fra kalsiumhydroksyapatitt i én injeksjon. (En enkelt behandling).

  Før og etter behandling

  Under konsultasjonstimen vil du få råd om hva du bør gjøre før og etter din behandling.
  Etter behandling bør du uansett alltid:

  • Unngå trening eller aktivitet med høy intensitet, eksponering for sollys, solarium eller ekstreme værforhold i 24 timer.
  • Masser de behandlede områdene dersom du kjenner små ujevnheter

  Hvor raskt kan jeg fortsette med vanlige hverdagsaktiviteter etter behandlingen?

  Under konsultasjonstimen vil du få beskjed om når det er greit for deg å fortsette med hverdagsaktiviteter etter behandlingen. Vanligvis må man vente i 24 timer etter behandlingen før man kan trene eller gjøre aktiviteter med høy intensitet.

  Hvordan kan jeg vite om HArmonyCa vil kunne hjelpe meg?

  Under konsultasjonstimen vil du få beskjed om du vil kunne få utbytte av behandling med HArmonyCa. HArmonyCa kan kun brukes i visse ansiktsområder, så vi vil kunne svare på om dette er en passende behandling for deg, alt ettersom hvilke hudutfordringer du har.

  Tolereres HArmonyCa vanligvis godt?

  Kalsiumhydroksyapatitt (CaHA) og hyaluronsyre (HA) i HArmonyCa tolereres vanligvis godt, men som med andre produkter, kan bivirkninger forekomme.
  Under konsultasjonstimen vil vi gi deg mer informasjon om potensielle bivirkninger av HArmonyCa.

  Er det noen bivirkninger assosiert med HArmonyCa?

  Akkurat som med andre injeksjonsbehandlinger er rødhet, hevelse, smerte, ømhet og kløe blant de vanligste bivirkningene av HArmonyCa.

  Disse er ofte milde og bedres vanligvis innen 24–48 timer.

   

  Hevelse kan ta opptil en uke før den forsvinner helt. Påføring av kulde i form av en ispose eller en kald kompress på det behandlede området i 24 timer etter behandling, kan redusere rødhet, hevelse og irritasjon.

   

  Du vil muligens også kunne kjenne små ujevnheter under huden i det behandlede området. Hvis dette er tilfelle, kan du massere huden i dette området. Det finnes andre, mindre vanlige bivirkninger av HArmonyCa™ som vi vil kunne fortelle deg om under konsultasjonstimen din.

   

  Dersom du opplever uvanlige bivirkninger – eller er usikker på noe i forbindelse med din behandling, ta kontakt med oss. 

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. 

  Vi er pålagt å informere om bivirkninger som kan komme lang tid etter bruk.

  Pr. mai-2023 har det ikke blitt registrert bivirkninger som har kommet lang tid etter bruk. Produktet har ikke vært lenge på markedet, vi kan derfor ikke utelukke at det eventuelt kan bli registrert noen tilfeller av denne typen bivirkninger frem i tid.

   

  Hvordan virker HArmonyCa?

  Se forklaringsvideon fra produsenten her

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →