Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Patty

Fokusområde:under øynene, kinn og lepper

Patty er en selvstendig næringsdrivende som etter fylte 50 år følte hun så sliten og gammel ut. Operasjon var utelukket og vi ble enig om å fokusere på å redusere rynken mellom øynene, få litt fuktighet tilbake i leppene, og få fylde tilbake i midtre del av ansiktet.

Hun fikk Restylane-behandling under øyene for å kamuflere overflødig hud her, Restylane i kinnene for å erstatte volumtapet her og Restylane Lipp i leppekanten for å få tilbake leppen slik den så ut da hun var yngre. Restylane Vital ble brukt på kinnene og på hake for å få fukt og glød tilbake i huden. I rynken mellom øyene ble det satt botulinumtoksin for å løfte øyenbrynene og gi et åpent blikk- samt redusere linjene mellom øynene.

Patty var inne 6 mnd etter behandligene og fikk tatt nye bilder. Resultatet var fortsatt veldig bra og det eneste hun ønsket var å få en ny toksinbehandling for å holde det gode resultatet her ved like.

Patty_FEside_13 Patty_FEside_14Patty_FEside_03 Patty_FEside_09 Patty_FEside_05  Patty_FEside_10

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.