Søk
Close this search box.

Dermapen 4 – en hudforbedrende behandling som går i dybden

Viser en dermapen behandling
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En Dermapen behandling er perfekt for deg som ønsker deg sunnere hud og økt glød. Dermapen har en oppstrammende effekt og minimerer porer, rynker og arr og gir en jevnere hudtone og hudstruktur.
  Se før- og etterbilder lenger ned i artikkelen som viser endring for aldring, solskadet hud, akne, rosascea, pigmentflekker og fine linjer og rynker. 

  Hva behandler man med dermapen?

  – Slapp og ujevn hud

  – Forbedre hudstrukturen

  – Gi glød til grov og/eller eldet hud

  – Arr

  – Linjer og rynker

  – Store porer

  – Akne og comedoner

  – Pigmentering

  – Rosacea

  Hva er dermapen microneedling?

  Dermapen er et microneedling-apparat hvor mange små vibrerende nåler lager mikrohull i huden og stimulerer huden til reparasjon og ny cellevekst, samt økt produksjon av kollagen og elastin. Dette resulterer i mindre synlige arr, forminskede porer, og forbedring av pigmentering, fine linjer og rynker. 

  I en Dermapen-behandlingen blir det også brukt en blanding av aktive ingredienser og vitaminboostere tilpasset din huds behov og hudtilstand. De mikroskopiske hullene som Dermapen lager fører de aktive ingrediensene ned i huden.

  Vi anbefaler å kombinere denne behandlingen med feks. Mesoterapi og Peel for økt effekt. For dem som har en hud som tolererer det er det fint å avlutte en dermapenbehandling med en ansiktsmaske og Bio Ledlys behandling. Alle tre er kombinert i vår Signaturbehandling. 

  Det utføres på verdensbasis over 1,6 millioner Dermapen-behandlinger pr. år. Den nyeste innovasjonen, Dermapen 4, er den kraftigste, sikreste og mest effektive som finnes i markedet.

  Før- & Etterbilder - dermapenbehandling

  Resultatet avhenger av antall behandlinger og individuell hudtilstand. De fleste vil oppleve en forbedring. Generelt anbefaler vi omkring 4-6 behandlinger med 2-8 ukers mellomrom, avhengig av hvilken indikasjon som behandles.
  Vi har valgt å dele før- og etterbilder fra vår medisinske leverandør av Dermapen 4, da det er begrenset hvilke egne bilder vi kan dele. Har du spørsmål om hvilket resultat du kan forvente av en slik behandling anbefaler vi at du bestiller en gratis konsultasjon. Det er helt uforpliktende og du vil få et realistisk bilde på hva du kan forvente og evt. hvilke behandlinger som vil egne seg best til din hud. 

  Før & Etter: Aldring/Solskadet hud/Fine linjer & rynker

  Før Etter
  Før Etter
  Før Etter
  Før Etter

  Før & Etter: Pigmentflekker/pigmentering

  Før Etter
  Før Etter

  Før & Etter: Akne og rosacea

  Før Etter
  Før Etter

  Før Behandling

  Vi vil sterkt anbefale at du starter med et hjemmeprogram 4 uker før behandling for å få bedre respons. 

  Book en gratis konsultasjon der vi vurderer huden din og kan gi deg anbefalte produkter.  . 

  Ca 3 dager før din behandling anbefaler vi at du ikke bruker aktive syrer som Retinol, aha- og bha-syrer med unntak av produkter som inneholder små mengder (som for eksempel Niactil).

  Du kan med fordel ta Paracet 1 time før behandling for smertelindring. 

  Hvor mange behandlinger?

  Dermapen krever omkring 4-6 behandlinger med 2-8 ukers mellomrom, avhengig av hvilken indikasjon som behandles. 

  Når ser man resultater?

  Noen føler ofte de kan se resultat etter noen uker, men det resultatene kommer gradvis etter omkring 8 uker. Huden vil fortsette å forbedre seg i 6-12 måneder etter endt behandling.

  Er det smertefullt?

  Man må være forberedt på at det ikke er en smertefri behandling, men selve behandlingen tar ikke mer enn ca 5-10 min pr. område. Det er individuelt hvor smertefult og ubehagelig det oppfattes. Områder som overleppe, hake og panne er ekstra ømt. 

  Hvor lang tid tar en behandling?

  Ca. 10-30 min for ett område. Men selve behandlingen der Dermapen 4 er i bruk tar ca 5-10 min pr område.

  Hva skal man gjøre etter behandlingen?

  Man kan ikke gå med makeup før dagen etter, da det er infeksjonsfare. Det anbefales ikke å utøve fysisk aktivitet samme dag som behandling. Solbeskyttelse er viktig for å unngå hyperpigmentering. 

  Du får med deg en ansiktsmaske som virker beroligende, avkjølende og fuktighetsgivende. Denne skal du bruke enten på kvelden samme dag som behandling, eller morgenen etter. 

  Når er huden normal igjen etter behandling?

  Rett etter dermapen behandling er man ganske rød og øm i huden. Det er forskjellig fra person til person, men rødheten gir seg ofte etter noen timer til et par dager. 

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Del gjerne artikkelen!

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer botulinumtoksin må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

   

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →