Medisinsk peeling

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Kjemisk peeling er en ypperlig hudforbedrende behandling som virkelig kan rydde opp i huden din eller «sette klokken mange år tilbake»

  En effektiv behandling som alene eller enda bedre kombinert med andre behandlinger, kan gi en rask og god hudforbedring hvis den blir utført riktig med et personlig tilpasset program.

  På Frøken Dings har vi flere spesialiserte peeling-behandlinger som du kan lese mer om nederst på siden. Hvilken som er riktig for deg avtales med din behandler på din time. Våre dyktige hudspesialister må se huden din og snakke med deg for å avgjøre hva som passer best. En medisinsk peeling passer ikke for «alle», og behandlingen må tilpasses dine unike behov som din hudtykkelse, hydtype, hudproblemer og livsstil. For de aller beste resultatene anbefaler vi å kombinere peel med andre medisinske behandlinger som Dermapen og Mesoterapi.

  Sjekk gjerne ut vår Signaturbehandling, den inneholder alle tre.

  Vi har skreddersydd vår ultimate Drømmebehandling for huden

  Hva er kjemisk peeling?

  En kjemisk peel går ut på å skape en kontrollert skade i huden slik at den begynner å reparere seg selv. Den rydder opp i det ytterste hudlaget slik at de øverste døde hudcellene fjernes med stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og a-vitaminsyrer i ulike styrker. De gode kjemiske peelene vi har i dag har også mange tilleggs-egenskaper rettet mot forskjellige hudutfordringer alt fra akne, glød, rosascea, rødhet, porer, tørr hud til aldring og gusten slapp hud.

  Hvordan virker en kjemisk peel?

  De kjemiske syrene løser opp det overflødige døde hudcellelaget, slik at virkestoffene trekker ned i de dypere hudlagene og booster cellene til å fornye seg selv

  Hva skjer etter behandlingen?

  I tiden etter behandling vil de fleste flasse en del. Hvor mye er avhengig av hvilken peel som er brukt og styrken på denne. Det er ikke alle peeler som man flasser like mye av.

  Etter hvert som de døde hudcellene flasser av blir også huden i denne perioden mer sensitiv og risikoen for betennelser og pigmentskader øker (inntil hudbarrieren er blitt styrket igjen).

  Det er derfor veldig viktig å etterbehandle huden hjemme med produkter som bygger opp igjen hudbarrieren og beskytte huden mot sol. Bruk alltid høy solfaktor på dagtid!
  Vi på Frøken Dings anbefaler ikke å få utført denne typen behandlinger på sommerhalvåret. Sen høst og vintertid er det perfekte tidspunktet for å gjennomføre denne typen hudforbedrende behandlinger.

  Ikke alle kan ta en kjemisk peel

  Vi behandler ikke gravide eller dersom du går på medisiner som blant annet tetracykliner, isotretinoin og kortison. Vi anbefaler det heller ikke dersom du nylig har fjernet hår med voks, fått behandling med laser, er operert eller har tatt fillere. Vi anbefaler heller ikke behandlingen for deg med asiatisk hud da syrene kan skape pigmentforstyrrelser.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Et utvalg av våre peeling-behandlinger Et utvalg av våre peeling-behandlinger

  Din behandler vil finne riktig produkt og kombinasjon for deg. 

  EXFO Mandelage – med 45% Mandelsyre

  EXFO Mandelage – med 45% Mandelsyre

  Behandler moderat hudaldring, mild inflammatorisk akne og overfladisk pigmentering. Anbefaler flere behandlinger med en til to ukers mellomrom for best resultat.

  EXFO MCA 35 – med 35% Kloreddiksyre

  EXFO MCA 35 – med 35% Kloreddiksyre

  Kraftfull biorevitaliserende behandling som forbedrer glød, tekstur og fasthet. Kan med fordel anvendes for dem med mye tegn til photoaldring og hyperpigmentering.

  EXFO Lightening - Retinol 5%

  EXFO Lightening – Retinol 5%

  Selvnøytraliserende Retinol (5%) peel for behandling av pigmentering og inflammatorisk akne. Effekt på moderate tegn til aldring, fine linjer og hyperpigmentering.

  EXFO Redness – kombinasjon av aktive ingredienser

  EXFO Redness – kombinasjon av aktive ingredienser

  Reduserer ansiktsrødhet, inflammasjon og talgproduksjon, og fremmer glød og utstråling. Gjenopprette normal cellefornyelse, Bakteriostatisk og bakteriedrepende egenskaper, Normaliserer hudens fuktighetsbalanse.

  Vår Deluxe peeling: Carbon Peel

  Carbon Peel er et sammensatt peelingprodukt med flere svært gode aktive egenskaper. Denne peelen passer for alle som ønsker en deluxe-peel, men er spesielt god til moden og aldrende hud da den virker oppstrammende.

  Carbon Peel regenerer vevet og lysner huden. Karbonet i peelen er rensende og detoksifiserende.

  Inneholder en kombo av syrer: Ferulic-syre, Mandelic-syre, Lactic-syre og Karbon. 

  Indikasjoner for Carbon Peel:
  Reduksjon av fine linjer og rynker. Stimulering til nydannelse av kollagen. Oppstramming av utvidete porer. Forbedring av hud-strukturen. Redusering av akne, arr og post-akne misfarginger. Rensing av porer slik at man reduserer fettansamling i porene (blackheads). Løft/oppstramming av huden. Fjerning av døde hudceller fra det overflatiske epidermale laget

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →
  Kvinne ansikt - hva er forskjellen på botox og restylane filler
  FillerbehandlingHudbehandlingerRynkebehandling

  Hva er forskjellen på Botox og Restylane filler?

  Det vanligste spørsmålet vi får er: ”Hva er forskjellen på Botox (botulinimtoksin) og Restylane?” Den aller viktigste forskjellen er at Restylane er en filler som …

  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den …

  LES MER →