Søk
Close this search box.

Medisinsk peeling

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Medisinsk peeling er en ypperlig hudforbedrende behandling som virkelig kan rydde opp i huden din eller «sette klokken mange år tilbake»

  En effektiv behandling som alene eller enda bedre kombinert med andre behandlinger, kan gi en rask og god hudforbedring hvis den blir utført riktig med et personlig tilpasset program.

  På Frøken Dings har vi flere spesialiserte peeling-behandlinger. Hvilken som er riktig for deg avtales med din behandler på din time. Våre dyktige hudspesialister må se huden din og snakke med deg for å avgjøre hva som passer for din hudtilstand og ditt ønske for hudbehandlingen. 


  En medisinsk peeling passer ikke for «alle», og behandlingen må tilpasses dine unike behov som din hudtykkelse, hydtype, hudproblemer og livsstil. For de aller beste resultatene anbefaler vi å kombinere peel med andre medisinske behandlinger som Dermapen og Mesoterapi.

  Sjekk gjerne ut vår Signaturbehandling, den inneholder alle tre

  Vi har skreddersydd vår ultimate Drømmebehandling for huden

  Hva er medisinsk peeling?

  En medisinsk peel går ut på å skape en kontrollert skade i huden slik at den begynner å reparere seg selv. Vi tilbyr medisinske peelinger i forskjellige styrker, det er ikke alle man flasser av.

  En medisinks peeling rydder opp i det ytterste hudlaget slik at de øverste døde hudcellene fjernes med stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og/eller a-vitaminsyrer i ulike styrker. De gode medisinske peelingene vi har i dag har også mange tilleggs-egenskaper rettet mot forskjellige hudutfordringer alt fra akne, glød, rosascea, rødhet, porer, tørr hud til aldring og gusten slapp hud.

  Hvordan virker en medisinsk peeling?

  De kjemiske syrene løser opp det overflødige døde hudcellelaget, slik at virkestoffene trekker ned i de dypere hudlagene og booster cellene til å fornye seg selv.

  Hva skjer etter behandlingen?

  I tiden etter behandling vil de fleste flasse en del. Hvor mye er avhengig av hvilken peel som er brukt og styrken på denne. Det er ikke alle peeler som man flasser like mye av.

  Etter hvert som de døde hudcellene flasser av blir også huden i denne perioden mer sensitiv og risikoen for betennelser og pigmentskader øker (inntil hudbarrieren er blitt styrket igjen).

  Det er derfor veldig viktig å etterbehandle huden hjemme med produkter som bygger opp igjen hudbarrieren og beskytte huden mot sol. Bruk alltid høy solfaktor på dagtid!

  Vi på Frøken Dings anbefaler ikke å få utført denne typen behandlinger på sommerhalvåret. Sen høst og vintertid er det perfekte tidspunktet for å gjennomføre denne typen hudforbedrende behandlinger.

  Ikke alle kan ta en medisinsk peeling

  Vi behandler ikke gravide eller dersom du går på medisiner som blant annet tetracykliner, isotretinoin og kortison. Vi anbefaler det heller ikke dersom du nylig har fjernet hår med voks, fått behandling med laser, er operert eller har tatt fillere. Vi anbefaler heller ikke behandlingen for deg med asiatisk hud da syrene kan skape pigmentforstyrrelser.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →