Søk
Close this search box.

De magiske Fotonalaser-behandlingene

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fotona SP lasersystem gir oss helt nye verktøy og flere nye spennende behandlinger vi kan tilby deg.

  De mest spennende nye behandlingene med Fotona er kanskje den oppstrammende behandlingen Fotona 4D/5D (det er også en variant for kroppen), eller Fotona Liplase som øker leppevolumet og kollagenproduksjonen i leppene uten bruk av filler og injeksjoner.

  Eller Fotona Laserpeeling som er en meget effektiv metode for behandling av rynker med en fantastisk effekt på aldersflekker, ujevnheter, store porer, akne og arr. Både mindre områder og hele ansiktet kan behandles. 

  Vi kan også nå behandle sprengte blodkar.

  Dårlig tid?
  Du kan gå rett til den behandlingen/det området du ønsker å lese mer om ved å klikke på ett av disse behandlingsalternativene:
  Fotona Ansikt/Fotona 4D, Laser Peeling, Fotona Liplase, Fotona Smooth Eye, Fotona Tightsculpting, Laser Blodkar

  Med oss på laget har vi fått flinke Hilde Kristine Hjemdal som har holdt på med laserbehandlinger i flere år og er kurset av Scantex.

  Hilde er utdannet sykepleier fra Universitetet i Stavanger og har videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Universitetet i Sørøst-Norge.  

  Hilde har et brennende engasjement for laser, og vi er så glade for at vi fikk henne med på laget. 

  Disse behandlingene tilbyr vi nå!

  Fotona 4D/5D er en behandling som stimulerer til økt kollagenproduksjon i huden, og på denne måten virker oppstrammende, og gir huden økt elastisitet. Fotona 4D protokollen er det nærmeste man kommer facelift uten kirurgi. 

  At man behandler huden i 4 forskjellige lag er unikt for denne behandlingen.

  Dette er en laserbehandling for deg som ønsker å forbedre slapp hud, rynker/linjer, ujevn hudtone, hudkvaliteten og volumtap i ansiktet, (uten bruk av kirurgi). 

  Behandlingen blir utført på 4 nivåer i huden og dette gir en kraftig stimulering av kollagen og kollagenproduksjon.

  I tillegg bedrer den hudens struktur, og balansen mellom talgproduksjon og hudens fuktbevaring. Den minimerer porer og små sprengte blodkar og gir en jevnere pigmentering. Gamle solskader (som ikke er for omfattende) repareres.

  Oppstrammingen vil kunne forbedre nasolabial fold (linjene fra nese til munnviker) og hud som poser seg langs kjevelinjen.

  Ved hudforyngende laserbehandling overføres ufarlige langbølgede laserlys inn i huden. Disse forårsaker varmeutvikling i det øvre hudlaget og dermis. Denne varmeutvikligen trekker hudens kollagen sammen og stimulerer til nydannelse av kollagen.

  Huden er like hel etter behandling så det betyr at du kan gjenoppta din daglige aktivitet umiddelbart etter behandling.

   

  Fotona 4D/5D er en nyskapende laserbehandlig som bruker en unik kombinasjon av to komplementære laser-bølgelengder for å behandle 4 ulike dimensjoner av huden fra innsiden og ut.

  Alle 4 stegene utføres rett etter hverandre og tar totalt 60-80 minutter

  Steg 1: SMOOTH®

  (Oppstramming/Volum) Huden blir stimulert fra innsiden av munnen. Dette gjenoppretter volum i slappe områder og gir et umiddelbart miniløft. I dette trinnet behandles også de nasolabiale foldene (linjer fra nese ned til munnviker.

  Steg 2: FRAC3®

  (Hudfornyelse) Her brukes en fraksjonert laserteknikk og vi går noe dypere i huden for å stimulere til økt kollagenproduksjon. Dette trinnet gir også huden bedre struktur og hudtone

  (Fraksjonert betyr at man behandler huden i punkter og etterlater ubehandlet urørt hud mellom kanalene for å gi en kortere rekonvalesens.)

  Steg 3: PIANO®

  (Hudoppstramming) Dette steget er for å stimulere kollagenet i overflaten av huden, redusere pigmentering, arr og rynker, som også gir en bedre hudtone og hudtekstur.

  Steg 4: SUPERFICIAL™

  (Light Peel) Laserbehandlingen avsluttes med en overfladisk laserpeeling/mikropeel for ujevnheter, små linjer og porer. Denne kan justeres til å gå dypere for de som ønsker en mer medium til dyp laserpeeling. Dette vil da gi noe mer nedetid.

  Best resultat får man på hud fra 40 år opp til 55-60 år, for dem som merker at huden av ulike grunner har begynt å bli litt slapp.

  Noen av behandlingen gjør huden mer utsatt for soleksponering i en viss periode etter behandlingen. Dette vil din behandler informere deg om før behandlingen starter.


  Når det gjelder hudfornyelse og 2D behandling, kan du sole deg både før og etter behandling.

  Før 4D, bør du ikke sole deg eller benytte solarium/naturlig soling to uker før og en uke etter behandling. Hvis det er sol ute, bør du beskytte deg med en faktor på minimum 30.

  Vi anbefaler at behandlingen gjøres som en kur på 3-4 behandlinger, med 4-6 ukers mellomrom mellom hver behandling. Deretter anbefales det å gjøre 1 til 2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatene.

  Sluttresultatet vil du først se etter 6-8 måneder. Disse behandlingen jobber på hudens egne premisser. For å opprettholde resultatene anbefaler vi en vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året for å oppnå langsiktige resultater.

  Dette er indivduelt ut fra hvor dyp behandling du har mottatt. Du vil få god informasjon og oppfølging av din behandler når du er inne hos oss. 

  Generelt kan vi si at vi anbefaler et godt fuktserum/fuktprodukt i et par uker etter behandlingen, og bruk alltid solfaktor for å beskytte huden din. Spesielt viktig like etter behandling. 

  Laser-PEELING

  Har du en hud med rynker, arr, ujevnheter, store porer eller solskader? Da kreves det ofte en laserbehandling for at du skal få en synlig forbedring av hudstrukturen.

  Laserpeeling er en meget effektiv metode for behandling av rynker. Den har også en fantastisk effekt på aldersflekker, ujevnheter, store porer, akne og arr. Både mindre områder og hele ansiktet kan behandles.

  Behandlingen kommer i tre ulike styrker og tilpasses individuelt etter behov. Mild, medium og dyp peel.

  Mild peel

  Dette er en lett laserbehandling som passer for deg med begynnende aldringstegn og ønsker mer glød til huden, perfekt som en lett party-peel før en spesiell dag. Denne virker kun i det aller øverste hudlaget og reduserer porer, fine linjer og pigmentering. Gir huden glød!

  Medium peel

  Dette er en laserbehandling for å redusere overfladiske linjer for en jevnere hudoverflate.

  Passer for deg mellom 30-50 år med moderate aldringstegn og/eller aknearr. Den gir nydannelse av kollagen og oppstramming av huden. Den gir også en jevnere hudoverflate og hudtone og reduserer linjer og aknearr.

  Dyp peel

  En behandling som passer for deg som ønsker oppstramming av hud, reduksjon og fjerning av fine til dypere rynker og arr. Gir fantastiske resultater, med noe lengre nedetid.

  Denne behandlingen jevner ut hudoverflaten og hudtonen. Dette er en svært oppstrammende behandling. Den reduserer linjer, rynker og aknearr.

  Fotona Liplase

  Fyldigere lepper uten injeksjon!

  Liplase er en non- invasive behandling hvor man oppnår fyldigere, mykere lepper ved bruk av laser.
  Resultatet blir også mer naturlig enn ved bruk av leppefiller.  

  Ved leppefiller får man umiddelbart se resultatet men filleren brytes ned over tid, som betyr at resultatene kan vare fra 6-12 mnd.  Hos noen også kortere. 

  Ved Liplase skjer det helt motsatte, i stedet for å tilføre leppene hyaluronsyre ved injeksjon bruker man laser for å stimulere kroppens egen naturlige kollagenproduksjon. Resultatet er ikke synlig etter en behandling og man anbefaler minst 3 behandlinger.  Men over tid, ca  4-6 mnd vil leppene bli både fyldigere og mykere.

  Denne behandlingen er en supert alternativ for dem som ikke ønsker leppefiller og som ønsker et mer naturlig resultat. 

  Vi anbefaler 3 – 4 behandlinger (individuell vurdering) med 2 – 3 ukers mellomrom. Resultatet sees 6-8 uker etter hver behandling.

  Fotona Smooth Eye

  Dette er en laserbehandling som reduserer hudoverskudd og reduserer rynker rundt øynene. L

  aserbehandlingen utføres ved hjelp av lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. 

  Laseren stimulerer kollagenproduksjonen i området og strammer den målrettede huden.

  Det er anbefalt med 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellom hver behandling for å få det optimale oppstrammende resultat.

  Fotona Tightsculpting

  Fotona Tightsculpting er en rask, sikker og effektiv behandling som er med på å stramme opp huden, forbedre hudens struktur og redusere fett på kroppen. 

  Behandlingen er en innovativ behandling som kombinerer bruken av de to mest avanserte bølgelengdene Nd: YAG for dyp termisk oppvarming av vev og Erbium som jobber med hudens overflate. Kombinasjonen av disse to bølgelengdene gir en unik mulighet til å stramme opp huden, forbedre hudens struktur og redusere fett.

  Man kan behandle ulike deler av kroppen som mage, flanker, armer, lår og hals.

  Vi anbefaler 2 – 6 behandlinger med 3 – 6 ukers mellomrom, avhengig av utgangspunkt og ønsket resultat.

  Laser Blodkar

  Mange opplever sprengte blodkar som sjenerende, og ønsker derfor å få de fjernet.

  Sprengte blodkar forekommer stort sett i ansiktet; på og rundt nesevinger, på nesen, hake, kinn og kinnben. Sprengte blodkar er ufarlig og behandles stort sett av kosmetiske hensyn. 

  Vi utfører behandlingen sprengte blodkar med Fotona Nd-Yag.
  Behandlingen er effektiv, og i mange tilfeller vil man se forbedring allerede etter en gang. 

  Vi anbefaler alt fra 1-3 behandlinger. 

  Lyset fra laseren absorberes i det røde pigmentet i blodkaret, slik at det dannes varme. Varmen i blodet i karet koagulerer, og blodkaret ødelegges. I starten kan karet bli blått før det forsvinner, dette kan ta opptil 2 uker i ansikt og 4 uker på kropp. 

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →