Søk
Close this search box.

Niactil – et fantastisk allround-serum som gjør flere ting på en gang

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Det er sjeldent man treffer på et serum som har effekt på så mange områder samtidig, og som holder det det lover. Elixirs-tagline for sine produkter;  «Just Science. No fiction», er virkelig spot-on og en befrielse i en verden full av produkter som aldri har vært i nærheten av å kunne levere det de reklamerer for. Vi på Frøken Dings er «avhengige», og det er mange der ute som har oppdaget Niactilens fortreffelige egenskaper. 

  Niactil er et produkt som tolereres av nesten alle, med god effekt mot en rekke hudtilstander. Men har du spesieller hudutfordringer (feks. rosacea, akne ol) eller litt eldre hud, (over 40), anbefaler vi den som et «must have» supplement til andre produkter med sterkere aktive ingredienser. 

  Niactil oppleves virkelig som et superserum. Anti-age, fukt, pleie, anti-redness, mot uren hud og beroligende. Den virker faktisk på veldig mange områder på en gang, et skikkelig allround-produkt. Den er også veldig drøy i bruk og kommer på en tube på 100 ml, så her får du «dobbelt så mye» og enda litt mer enn du vanligvis får når man kjøper et serum.

  Det er like godt egnet for menn som for kvinner og er helt supert i bruk. Enkelt å smøre på og går raskt inn i huden. Det gir en del fukt. . Dette serumet kan også brukes under øynene, alene eller under en god øyekrem. 

  Hva produktet lover

  Dette er listen over de dokumenterte effektene: 

  • Effektiv mot acne og rosacea
  • Har antiinflammatorisk effekt
  • Reduserer talgproduksjonen
  • Motvirker hyperpigmentering og pigmentflekker
  • Beskytter mot og reparerer solskader
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Forbedrer hudens elastisitet
  • Styrker huden og binder fuktighet
  • Reduserer rødhet
  • Reduserer porer og gir huden en jevnere overflate

  Om vi i Frøken Dings skulle anbefalt bare ett eneste produkt som kan passe veldig mange og dekker mange behov på en gang så er det dette.

  Hvordan bruke produktet

  Niactil kan brukes morgen og kveld og er ett av de få produktene som kan brukes under øynene. Anbefales kombinert med andre produkter med aktive ingredienser dersom din hud har spesielle behov. 

  Når kan man forvente effekt av et produkt?

  Generelt sett pga tiden huden bruker på å fornye seg bør man vente minst 6 uker før man kan forvente å se noe som helst, men de fleste ser ikke full effekt av et produkt før det har gått flere måneder.

  Niactil kan kjøpes i vår nettbutkk

  Du kan maksimalisere effekten av dette serumet og andre hudpleieprodukter du har

  Hvis du ønsker å sikre at huden din får fullt utbytte av dette serumet og egentlig alle produkter du ønsker å bruke i ansiktet, er det viktig at du hjelper til med eksfoliering av døde hudceller.

  De døde hudcellene suger til seg mye mer av både vann og produkter enn den friske huden under. Uten eksfoliering kan du risikere at minimalt  med pleieprodukter  når frem til den levende friske huden din, og at de døde hudcellene absorberer størstedelen av produktene.

  Eksfolieringsprosessen går tregere med alderen

  Dess eldre du blir dess tregere går hudens egen naturlige eksfolieringsprosess. For eksempel når du er i tyveårene tar det i snitt 2 uker for huden å kvitte seg med alle døde hudceller. Når du er godt over førti kan den samme prosessen ta 4-6 uker og man får en opphopning.

  Ikke rart mange går rundt og føler seg grå og gusten med tørr hud. De døde hudcellene på overflaten får huden til å fremstå mye tørrere enn den gjerne er og fine linjer og små rynker blir mer fremtredende.

  Huden har bare godt av å få litt hjelp.

  Ønsker du å friske opp huden din og bli kvitt døde hudceller kan vi varmt anbefale  å inkludere et syrebasert hjemmepeelingprodukt. Du kan lese mer om fordelene og hva eksfoliering gjør for huden din på denne linken: Få ny glød i huden med hjemmepeeling!

  Har du en litt moden hud vil vi også på det sterkeste anbefale et a-vitaminprodukt med Retinol. Du kan lese mer om hvorfor dette er det viktigste produktet du bør bruke dersom du er over 30 her:

  Kjør en intensiv Retinol-kur og kom ut av hjemmekarantenen med en glødende sommerklar hud

   

  Viktigste virkestoffene i niactil

  4% Niacimide:

  Motvirker aldringstegn og fine linjer. Dokumentert effekt mot acne og rosacea. Gir en klarere hudtone og booster collagen-produksjonen. Motvirker rødhet.

  Glycerol 4%:

  Mykgjørende. Binder fuktighet. Beskytter huden. Virker beroligene på irritert hud.

  Salicylsyre 0,5%:

  Lav dose for optimal toleranse. Reduserer porene og gir huden en jevnere overflate. Gir en målrettet mikroeksfoliering uten å irritere huden. Gunstig ved rosacea og acne.

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →