Søk
Close this search box.

Moden hud har spesielle behov. Finn ut hva som kan gi deg en mer vital og spenstig hud.

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Revitalisering av moden hud med Skinbooster. 
  Fra tørr, matt og grå – til glød og spenst. 
  Fastere hud, jevner hudtone og struktur, reduserte linjer og pigmentering. 

  (Vår demomodell er over 60 år. Her er resultatet før og etter en revitaliserende biostimulerende hudbehandling.)

  Aldring fører ofte med seg en matt hudstruktur med forsvinnende spenst. Når hudens elastisitet reduseres, kommer linjer og rynker.  Naturlige fettdepoter under huden endres. Hudens prosesser går langsommere, og huden blir mer fuktfattig og skjør.

  Å hjelpe huden til å få fart på cellefornyelse og øke kollagenproduksjonen, og forbedre hudstrukturen er den største «hemmeligheten» til en flott og strålende hud, uansett alder og linjer.

  Det er mange ting som avgjør hvordan din hud vil eldes. Genetikk, livsstil, og hva du selv har gjort for å ta vare på huden din. Din huds hudtilstand varierer også gjennom året. Noen sliter med spesifikke hudutfordringer som man også kanskje ønsker å få hjelp til.

  Det er mange behandlinger å velge mellom hvis du ønsker å revitalisere din hud

  En vital og spenstig hud med glød er flott uansett alder og rynker som har kommet for å bli.  

  Vi har et stort utvalg av hudbehandlinger å velge blandt når vi skal sette sammen din behandlingsplan . Alt fra lettere mer overfladiske behandlinger til dem som virker i dypere lag og revitaliserer huden fra innsiden. 
  Hva som er riktig for deg er avhengig av din hudkvalitet, din hudtilstand og dine ønsker for behandlingen. 

  1. Hudbehandlinger som jobber i det øverste hudlaget.

  Disse behandlingene forbedrer hudstrukturen i det øverste hudlaget – og gir glød. Flere av disse stimulerer også kollagenproduksjonen i større eller mindre grad.

  Har du hudutfordringer som voksen-akne, pigmentflekker, akne-arr, porer, rødhet, blodkar, rosascea, fine linjer ol. finner du mange gode og effektive behandlinger i denne kategorien.

  Disse typene behandlinger kan være alt fra Dermapen, Meso-terapi, Medisinsk peeling, laser peeling, Turtle-pin, til bio ledlysbehandlinger. Disse har ofte best effekt kombinert med et par gode produkter som jobber sammen for å forbedre hudstrukturen.

  Dermapen – behandlingen som forbedrer den ytre hudstrukturen og hjelper huden å hjelpe seg selv.

  Dermapen har en oppstrammende effekt og minimerer porer, rynker og arr og gir en jevnere hudtone og hudstruktur.

  Medisinsk peeling enten med syrer eller med laser

  En medisinsk peeling rydder opp i det ytterste hudlaget slik at de øverste døde hudcellene fjernes.
  Dette kan vi gjøre enten med stabiliserte fruktsyrer,  melkesyrer og/eller a-vitaminsyrer i ulike styrker, eller en laserpeel. En laserpeel, avhengig av styrke, fjerner det øverste tørre hudlaget og stimulerer til økt cellefornyelse.

  De gode medisinske peelingene vi har i dag har også mange tilleggs-egenskaper rettet mot forskjellige hudutfordringer alt fra akne, glød, rosascea, rødhet, porer, tørr hud til aldring og gusten slapp hud.
  Vi anbefaler alltid å kombinere medisinsk peeling med andre behandlinger for å virkelig gi huden din et boost.

  Se vår Signaturbehandling som kombinerer medisinsk peeling med Dermapen, mesoterapi og for dem det egner seg for, inkluderer bioledlys-behandling.
  Se også en oversikt over de ulike laserbehandlingene vi kommer til å tilby her:
  «Endelig er Fotona-laseren her!»

  Mesoterapi gir huden vitalitet og glød

  En typisk mesoterapibehandling vil bestå av ulike vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktgivende ingredienser ut fra ditt behov.

  Dette er en ren hudbehandling så mesoen blir injisert svært grunt, rett under hudoverflaten med mange små nålestikk. Ved å injisere disse produktene ned i huden får de jobbet mer aktivt og sparket igang kollagenproduksjonen. 

  2. Hudbehandlinger i de dypere hudlagene som stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen kraftig

  På dypere nivå i huden jobber man mer effektivt med slapp hud, kollagen- og elastinstimulerende behandlinger, fuktgivende, og naturlig løftende fordi din egen kollagen-produksjon øker og gir huden et løft. Fine linjer og rynker vil reduseres på en naturlig måte, og hudens struktur vil også forbedres.

  Også innenfor de biostimulerende behandlingene jobber man på forskjellige nivå i huden og de enkelte behandlingene retter seg gjerne mot ulike hudutfordringer.

  Felles for de dypere behandlingene er at de jobber på hudens egne premisser. Det er din hud som til slutt gjør jobben med god hjelp fra behandlingen. Det kan ta litt tid før man ser det endelige resultatet av disse.

  Effekten av de alle varierer ut fra din huds hudtilstand og hvilken behandling man velger. Felles er at alle øker hudens egen kollagenproduksjon, og vil bidra til å stramme opp en slapp hud, gi et naturlig mini-løft i form av økt volum når kollagenproduksjonen din øker. De vil alle også i større eller mindre grad dempe fine linjer/rynker og gi huden økt fukt.

  Denne typen behandlinger er ulike typer hyaluronsyrebaserte biostimulerende behandlinger som Profhilo, Light Eyes, Skinbooster, Revok50 m. flere.

  Et annet alternativ er oppstammende biostimulerende laserbehandlinger som Fotona 4D/5D. 

  Fotona 4D/5D er en behandling som stimulerer til økt kollagenproduksjon i huden, og på denne måten virker oppstrammende, og gir huden økt elastisitet. Fotona 4D protokollen er det nærmeste man kommer facelift uten kirurgi. 

  Vi tilbyr også Fotona laser Deep peel. 
  En behandling som passer for deg som ønsker oppstramming av hud, reduksjon og fjerning av fine til dypere rynker og arr. Gir fantastiske resultater, med noe lengre nedetid.

  Denne behandlingen jevner ut hudoverflaten og hudtonen. Dette er en svært oppstrammende behandling. Den reduserer linjer, rynker og aknearr.

  3. Medisinsk Rynkebehandling

  Medisinsk rynkebehandling er en veldig målrettet behandling mot enkeltlinjer og rynker. Eksempel på slike kan være linjer mellom øyenbryn, linjer i panne og fine linjer ved øyekroken. En slik behandling kan dempe og redusere linjene. Ikke alle bør tas helt bort. Fortsatt der, bare ikke fullt så kraftige.

  4. Forsiktig volumbehandling med fillers

  Dette er behandlinger som kan gi deg tilbake tapt volum der alderen har redusert dine naturlige fettdepoter.

  Huden blir mer spenstig, og det gir en naturlig demping av linjer og rynker. Riktig satt og forsiktig brukt kan en slik behandling gi et naturlig og mykt miniløft.
  Vanlige behandlingsområder er kinn/kinnben, linjer fra nese til munn, fornyelse av munnparti og langs kjevelinjen.

  Skreddersydde behandlingsplaner til deg og din unike hud

  Når du kommer til oss, vil du først få en grundig konsultasjon.
  Sammen med din behandler ser dere på huden din og snakker om hvilke ønsker og mål du har. Basert på denne vurderingen vil du få helt uforpliktende realistiske råd og tips til hva vi mener er de beste behandlingene for din hudtilstand og dine mål.

  Vi er opptatt av ditt beste og har lang erfaring og stor kompetanse på behandlingene vi tilbyr. Derfor kan det hende vi vil fraråde enkelte behandlinger som du kanskje har lest om, men som vi mener ikke vil gagne deg. 

  Alles hud er unik så din behandlingsplan bør også skreddersys til deg og din huds behov. Det beste er ofte en kombinasjon av ulike behandlinger.

  På Frøken Dings er vi spesialister på hudforbedrende behandlinger og moden hud, og du får alltid gratis uforpliktende konsultasjon hos oss.

  Hvilke hudpleieprodukter passer for en moden hud?

  En moden hud har også behov for produkter spesiallaget for aldrende hud med de hudutfordringenene det gir.

  Aldring medfører at hudens prosesser går saktere, dette gjelder også cellefornyelse på hudoverflaten og hudens evne til å kvitte seg med døde hudceller.

  Aktive produkter kan få fart på cellefornyelsen i det øverste hudlaget, eksfoliere huden og ikke minst gi den hjelp til å behandle og få kontroll på ulike hudutfordringer som pigmentering, rødhet, porer og voksen-akne.

  Vi har en rekke svært gode hudpleieserier og kan hjelpe deg å finne de riktige produktene til din hud.

  Ansiktshuden har unike egenskaper

  All endring og effekt av behandlingene skjer på hudens egne premisser. 

  Hudens celler har en egen livssyklus, (den tiden det tar fra en  ny celle dukker opp til den dør, og nye celler skal ta dens plass).  Hudcellene i ansiktet har en unik syklus som går raskere enn huden på resten av kroppen. Samtidig går disse prosessene saktere og saktere når man aldres. 

  I dag finnes det mange gode behandlinger som stimulerer disse prosessene. Gir huden et boost til å bli den beste utgaven av din hud, der du er akkurat nå i livet. 

  Immunforsvaret i huden i ansiktet er også helt unikt. Ansiktshuden er rustet for å tåle mer enn huden på resten av kroppen. Dette betyr at hudbehandlinger i ansiktet gir mye større effekt enn samme behandlinger utført på resten av kroppen, og man tåler mer effektive behandlinger. 

  Vår erfaring og spesialkompetanse er tilgjengelig for deg helt gratis

  Det er en jungel der ute. Vanskelig å orientere seg blant alle råd man får, alle produkter og behandlinger man leser om. 

  Våre kosmetisk dermatologiske sykepleiere har stor kompetanse på hudhelse og de ulike behandlingene vi tilbyr. Det er alltid gratis uforpliktende konsultasjon hos oss.  Det er satt av god tid til å få grundig informasjon om de ulike behandlingene og til å svare på  alt du måtte lure på. 

  Vi tror at det beste for våre kunder er å få muligheten til å ta godt informerte valg. Basert på forståelse av behandlingen, eventuelle bivirkninger og ikke minst et realistisk syn på hva du kan forvente av effekt. 
  Alles hud er unik. De rådene og tipsene du får hos oss er tilpasset din hudtilstand og dine ønsker og mål.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →