Søk
Close this search box.

7 Ting du bør vite før du tar en forstørrende leppefiller-behandling

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En leppebehandling er så mye mer enn bare leppeforstørring som vi ser så mye av i sosiale medier. Det er for absolutt alle aldre som vi snakker om i denne artikkelen: 

  Vi anbefaler artikkelen: «Alt du ikke visste om leppebehandlinger«

  Men akkurat her ønsker vi å gi noen gode råd til deg som er ung og ønsker mer volum

  En leppebehandling kan forandre et utseende. Det er ikke alltid at dette er hverken flatterende eller positivt for deg.  Ditt ansikt er unikt og dine lepper skal symmetrisk og estetisk passe til ditt ansikt. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring, og ta hensyn til det ansiktet som leppene skal passe inn i. 

  Det er også viktig å være klar over at det IKKE er risikofritt å få utført en leppebehandling!

  Vi ønsker at dere skal tenke dere om et par ganger før dere velger å gå til dette skrittet. 
  Selv om dere ser mange slike store lepper på sosiale medier, er det egentlig sånn at «alle gjør det»? 
  Det man ser mye av blir man vant til, men er det egentlig fint når leppene blir så overdimensjonert store og ikke minst, de endrer fasong og de kan flyte utover? 

  Vi vil fraråde alle å ta leppebehandlinger der man injiserer mye filler på en behandling for å få en stor volumøkning. Fillere velger minste motstands vei i huden din. Setter man for store mengder filler under en enkelt behandling vil den flyte utover og flytte på seg. Det vanligste er at den legger seg over leppen eller at amorbuen blir fylt ut og man får en unaturlig rund munn. 

  Ønsker man en større volumendring må dette tas over tid fordelt på flere behandlinger. 

  En volumøkning som gir et pent, balansert og naturlig resultat må tas gradvis over tid fordelt over flere behandlinger.

  Hos oss er vi opptatt av at du skal få et naturlig resultat tilpasset ditt ansikt og din leppefasong. 
  Våre behandlere har lang erfaring i å vurdere hva som vil bli best for deg og hva som kan gjøres for å skape et balansert og flott resultat. Vi har også omfattende kursing på sikre behandlingsmetoder og mulige komplikasjoner. Om du etter en behandling er usikker på om det du opplever er naturlige bivirkninger rett etter en behandling eller noe annet er vi tilgjengelig nesten 24/7. 

  Det aller viktigste dere nå bestemmer, er hvem dere går til for å ta en slik behandling.

  Selv om Hyaluronsyre er et stoff du finner naturlig i kroppen er det ikke ufarlig å injisere det.

  Dette området er fullt av små blodkar. Den som behandler deg må ha god anatomisk og medisinsk kunnskap for å sikre deg en trygg behandling. I verste fall – i sjeldne tilfeller kan fillere stenge av blodkar som hindrer blodstrømmen og fører til celledød (nekrose). Dette er noe som må oppdages så raskt som mulig slik at man kan få løst opp filleren. Denne sjeldne komplikasjonen er noe en erfaren behandler vil se umiddelbart etter behandlingen, eller symptomene kan komme noen få timer etter endt behandling. Da er det viktig at den som har behandlet deg er tilgjengelig så du kan få en øyeblikkelig vurdering. 

  En annen svært sjelden komplikasjon som kan oppstå flere uker etter behandling er infeksjoner. Disse må behandles med antibiotika.

  Pass på at den klinikken du går til har erfarne behandlere med god ekspertise på denne typen behandlinger. Disse behandlerne kjenner til de mulige komplikasjonene som kan oppstå. De vet hvordan de skal håndtere dem og har stoff som hylase tilgjengelig så de kan øyeblikkelig løse opp filleren igjen dersom de ser tegn på mulige alvorlige komplikasjoner. De er også tilgjengelig slik at du kan kontakte dem dersom du opplever noe du er usikker på er normale eller unormale bivirkninger.

   

  Selv om behandlingen ikke er permanent kan du forstyrre leppenes egen kollagen-produksjon og endringene kan bli tilnærmet varige dersom du behandler deg for ofte og for mye i dette området. 

  Vi har valgt å jobbe med Restylane – finn ut hvorfor

  Restylane fillers og skinbooster er basert på den unike NASHA-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har vært på markedet siden 1996 og er den mest utprøvde filleren på markedet. Det er utført over 20 millioner behandlinger på verdensbasis.

  I motsetning til enkelte andre produkter med hyaluronsyre er Restylane ikke-animalsk, men syntetisk fremstilt. Dette gir minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdom.

  Restylane inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke ansiktsuttrykk eller mimikk

  I tillegg vet vi at Hylase, (det stoffet som kan smelte bort filler på sekunder), virker svært effektivt sammen med Restylane. Dermed kan vi være trygge på at om det blir behov for det kan våre behandlinger raskt og enkelt fjernes igjen. 

  Vi anbefaler også at du leser artikkelen: Alt du ikke visste om leppebehandlinger

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →